top of page

2022 - 2023

Appartement
ALMERE

"Black Impact"

Voor dit prachtige nieuwbouw appartement in Almere Duin heb ik een ontwerp mogen maken van de hal, woonkamer, keuken, eethoek, master bedroom en logeer-/werkkamer.  Er is meegedacht met zowel het bedenken van een ontwerpplan, als de uitvoering ervan. De uitvoering wordt gedaan in samenwerking met de bewoner.

Voor dit appartement was het van belang dat het moest aanvoelen als een echte 'thuishaven'. Een plek waar er tot rust gekomen kan worden. Dit vloeit perfect over in de omgeving. Het appartement bevindt zich aan het strand en op loopafstand van het bosgebied. Deze omgevingsfactoren moesten doorgevoerd worden in het interieur: de basis moest rustig zijn, maar aanvullend mochten er wel spannende dingen gebeuren. Het uitgangspunt was: esthetisch in combinatie met  praktisch.

Voor de bewoner was het de wens om een echt eye-catcher tv-meubel te realiseren. Dit meubel moest voorzien worden van een complete geluidsinstallatie, aansluiting voor de tv en ander apparatuur. Hier is rekening mee gehouden in het ontwerpproces.

In het ontwerp is er verder gespeeld met verschillende materialen om het éxtra spannend te maken. Er is gekozen voor wandpanelen op bepaalde wanden om zo het ontworpen maatwerk in alle ruimtes door het appartement te verbinden en een eenheid te creëren. Tevens is er gekozen voor uniek behang in zowel de hal als de logeer-/werkkamer. 

In de master bedroom is er gekozen om bij binnenkomst een walk-in closet te maken, waarna je doorloopt in het slaapgedeelte. Op die manier hebben we de ruimte opgesplitst in twee delen, waarbij de connectie tussen de ruimtes behouden is gebleven.

© 2020 - 2024 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved

bottom of page