top of page

2021 - 2023

Woonhuis
DEVENTER

"Calm Minimalism"

De opdrachtgevers hadden mij benaderd met de vraag of ik kon helpen met het interieur voor hun nieuwbouwwoning in Deventer. Deze keer in een andere stijl dan ik normaliter ontwerp. Ontzettend leuk natuurlijk want hier sta ik altijd voor open. Op deze manier komen er frisse nieuwe ideeën naar voren wat in dit ontwerp uiteindelijk ook tot uiting is gekomen. 

​De aangekochte nieuwbouwwoning in 2021 werd eind 2022 opgeleverd. Dit betekende dat er genoeg tijd was om een goed doordacht plan op te zetten passend bij de wensen van de klant. Alle ideeën zijn uiteindelijk tot in de detail onderzocht en uitgewerkt.

De klant had als wens om een rustige thuishaven met zo min mogelijk afleidingen te creëren. Het moest zo strak en rustig mogelijk zijn, zonder dat het te eenvoudig werd. Er is hierom gekozen voor een wand- en plafondafwerking van kalkverf. Dit zorgt voor rust en eenheid in de ruimte. De vloer is voorzien van een strakke grote tegelvloer.  Dit sluit perfect aan bij het kalkverf en is daarnaast ook nog eens ontzettend onderhoudsvriendelijk met kinderen in huis. Al met al een minimalistisch ontwerp, waar toch wat spannende elementen aan zijn toegevoegd.

© 2020 - 2024 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved

bottom of page