Woonhuis
DEVENTER

PAKKET "Interieurontwerp PLUS"

2021 / 2022

"Calm Minimalism"

De opdrachtgevers hadden mij benaderd met de vraag of ik kon helpen met het interieur voor hun nieuwbouwwoning in Deventer.  Deze keer in een andere stijl dan van mij normaliter gevraagd wordt, super leuk natuurlijk want hier sta ik altijd voor open om bij te helpen. Het is voor mij als ontwerper ook goed om buiten het boekje te ontwerpen. Op deze manier komen er frisse en unieke ideeën omhoog, wat in dit ontwerp uiteindelijk ook tot uiting is gekomen. 

​De aangekochte nieuwbouwwoning wordt mid 2022 gerealiseerd, wat inhoudt dat ik ruim de tijd heb om het ontwerp zo perfect mogelijk te maken, zoals de klant wenst. Alle ideeën zijn uiteindelijk tot in de details onderzocht en uitwerkt.

Op deze manier is het droomhuis van de klant tot stand gekomen. 

De klant wenst een rustige thuishaven met zo min mogelijk afleidingen. Het moest dus zo strak en rustig als mogelijk is. Er is hierom gekozen voor een wand- en plafondafwerking van beton ciré. Dit zorgt voor rust en eenheid in de ruimte. De vloer wordt voorzien van een betontegel-look PVC vloer.  Dit sluit prachtig aan bij het beton ciré en is daarnaast ook nog eens super onderhoudsvriendelijk met kinderen in huis. Al met al een minimalistisch ontwerp, waar toch wat spannende elementen aan zijn toegevoegd.

© 2020 - 2022 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved