top of page

Over
MIJ

Kim Vastenburg

Ik werk niet met één ontwerpstijl, maar er is natuurlijk wel een eigen handschrift terug te zien in de ontwerpen: tijdloos & doordacht, waarin vooral veel maatwerk terug te zien is.

Ik vind het belangrijk om de gebruikers vooral gelukkig en verrast te zien wanneer ze een ontwerp voor het eerst zien en ervaren dat dit hetgeen is waar ze naar op zoek waren. Het gaat erom dat ze zich prettig zullen voelen in de ruimte(s) en zo positief gestimuleerd worden. Een plek waar je jezelf kunt zijn, kunt opladen & ontwikkelen.

Als interieurontwerper breng ik jouw visie graag tot leven!

Foto 1 b_w.jpg
Foto 4 b_w.jpg

Over MIJ

Het is eigenlijk allemaal begonnen toen ik nog jong was. Ik ben altijd creatief bezig: ik tekende graag, maar ook was ik vaak bezig om mijn speelgoedhuizen wel 100x opnieuw in te richten. Het spelen zelf viel weg naar de achtergrond.

Deze interesse is voortgevloeid tot de opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie. Hier heb ik mijn opleiding succesvol afgerond en de Bachelor of Arts mee behaald. In de tussentijd heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde interieurontwerpers. 

Na deze studie, in 2020, was het tijd om mijn lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden: een eigen interieurontwerp studio - NINETY EIGHT Interior Design. Vanaf dit moment heb ik een vliegende start gehad. Ik kreeg al heel snel de eerste opdrachten binnen voor de meest bijzondere opdrachten.

De ONTWERPSTIJL

Ieder ontwerp is een combinatie van de wensen van de klant en het unieke handschrift van NINETY EIGHT Interior Design. Het streven is dat het zowel praktisch als esthetisch moet zijn.

NINETY EIGHT Interior Design staat bekend om zijn op maat gemaakte, tijdloze & unieke interieurs. Iedere vraag wordt uitvoerig onderzocht en tot in detail uitgewerkt. Er gaat veel tijd en aandacht in zitten, maar juist daarom wordt het niveau bereikt zoals verwacht wordt. Al deze onderdelen worden samengevoegd tot één persoonlijk interieurontwerp wat aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

Zie je een SAMENWERKING zitten?

© 2020 - 2024 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved

bottom of page