Over
MIJ

"Ik werk niet met één ontwerpstijl, maar er is natuurlijk wel een eigen handschrift terug te zien in de ontwerpen: tijdloos en doordacht.

De uitdaging voor mij is om voor ieder budget een ontwerp te maken die past bij de wensen en behoeftes. De uitstraling en kwaliteit van een high-end interieur is niet alleen te behalen met een groot budget, maar ook met een kleiner budget kan je dezelfde sfeer bereiken - daar geloof ik in."

Ninetyeight_Utrecht_220919_47.jpg
Ninetyeight_Utrecht_220919_45.jpg

Over MIJ

"Het is eigenlijk allemaal begonnen toen ik nog jong was. Ik ben altijd creatief bezig: ik tekende graag, maar ook was ik vaak bezig om mijn speelgoedhuizen wel 100x opnieuw in te richten. Het spelen zelf viel weg naar de achtergrond."

Deze interesse is voortgevloeid tot de opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie. Hier heb ik mijn opleiding succesvol afgerond en de Bachelor of Arts mee behaald. In de tussentijd heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde interieurontwerpers. 

Na deze studie, in 2020, was het tijd om mijn lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden: een eigen interieurontwerp studio - NINETY EIGHT Interior Design. Vanaf dit moment heb ik een vliegende start gehad. Ik kreeg al heel snel de eerste opdrachten binnen voor de meest bijzondere opdrachten.

Mijn ONTWERPSTIJL

"Er moeten ruimtes ontwikkeld worden waar mensen zich prettig voelen en zo ook positief gestimuleerd worden. Een plek wat je écht thuis kan noemen ."

Ieder ontwerp is een combinatie van de wensen van de klant en het unieke handschrift van NINETY EIGHT Interior Design. Het moet zowel praktisch als esthetisch zijn.

NINETY EIGHT Interior Design staat bekend om zijn tijdloze luxe interieurs. In ieder ontwerp wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, verfijnde en bijzondere materialen en merken. Iedere vraag wordt uitvoerig onderzocht en tot in detail uitgewerkt. Er gaat veel tijd en aandacht in zitten, maar juist daarom wordt het niveau bereikt zoals verwacht wordt. Al deze onderdelen worden samengevoegd tot één persoonlijk interieurontwerp wat aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

Zie je EEN SAMENWERKING zitten?

© 2020 - 2022 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved