top of page

2022 - 2023

Villa
ALMERE

"Sophisticated & Clean"

Voor deze nieuwbouw villa in Almere heb ik een ontwerp voor de master bedroom mogen maken. Ook heb ik een kleur- en materiaalplan mogen maken van de begane grond. Daarnaast is er meegedacht met het lichtplan. In het ontwerp is er 'a glimpse of dark red' terug te vinden.

In het midden van de master bedroom is een vierkante blok te vinden. In en aan dit blok zijn meerdere verschillende functies bedacht, waaronder in het hart van het vierkante blok de walk-in closet is gesitueerd. Aan één buitenzijde is een dubbele kledingkast verwerkt en aan een andere zijde komt een hoofdbord met aansluitend het bed. Aan de zijde waar je de ruimte binnenstapt komen de douchekranen met een prachtig marmer op de achterwand.

De badkamer en suite bestaat uit een royale  dubbele douche, een ruim bad en een breed wasmeubel met genoeg opbergruimte. Hierbij wordt het gevoel van een hotelsuite nagestreefd - dit was één van de uitgangspunten voor dit ontwerp.

Het lichtontwerp was daarnaast van groot belang. Er moesten eenheid en symmetrie gecreëerd worden. Er mochten spannende elementen worden toegevoegd wat de woning nét dat beetje extra geeft en wat past bij de architectuur van de woning.

De contrasten tussen licht en donker, hard en zacht, maar ook de verschillende soorten verlichting maken het ontwerp spannend. Al met al een prachtig resultaat, waarbij er over ieder detail ontzettend goed is nagedacht. De samenwerking tussen de verschillende partijen heeft geweldig uitgepakt.

© 2020 - 2024 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved

bottom of page