top of page

2021

Watertoren
SOEST

Dit is denk ik één van de meest uitdagende projecten geweest tot nu toe. Het ging hierbij om een interieurontwerp voor de Watertoren van Soest. Deze watertoren is een aantal jaar geleden door de vorige bewoners al verbouwd tot woning. Deze bewoners hadden de watertoren een jaar geleden doorverkocht aan onze opdrachtgevers. Het leek hun super om te wonen in pand met verhaal: een watertoren. Een unieke locatie met een uniek pand vraagt om een uniek en uitgesproken interieur. 

​De opdrachtgevers hadden aangegeven dat ze graag een uitdagend ontwerp wilden. Iets wat niemand nog heeft. Er mag gewerkt worden met grote gebaren, prints en kleur.

Zelf hadden ze de voorkeur aan de kleur roestbruin (oranje). Dit is op die manier terug te zien in het ontwerp. 

Voor deze opdracht hebben we vier verdiepingen van de zeven mogen ontwerpen: de keuken, de eetkamer, de woonkamer en de master bedroom. Elke verdieping heeft een andere functie en daarbij was elke verdieping ook nog eens totaal verschillend. Dit maakte het dé ultieme uitdaging en wat ben ik trots op het resultaat! De opdrachtgevers waren zelf ook dolenthousiast en zagen zichzelf er al helemaal wonen. Dat is waar wij het uiteindelijk voor doen.

© 2020 - 2024 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved

bottom of page