top of page

2021 - 2023

Woonhuis
WADDINXVEEN

"Warm Welcome"

Bij dit project ging het om een nieuwbouwwoning in Waddinxveen. Deze woning wordt eind 2022 gerealiseerd, hierdoor heb ik alles in de woning naar wens van de klant kunnen aanpassen. Dit is natuurlijk perfect, want zo kan de droomwoning van de klant werkelijkheid worden. 

Voor deze woning heb ik de volledige begane grond mogen ontwerpen. Deze opdracht heb ik toegewezen gekregen, aangezien de klant het lastig vond om de ruimte optimaal te benutten en alles eruit te halen wat erin zit.

Het is relatief gezien niet een hele grote woning, dus er moesten slimme oplossingen bedacht worden om zo de ruimte optimaal te kunnen benutten. Juist hierom is er in het ontwerp gekozen voor een grote multifunctionele maatwerk kast die de gehele lange wand opvult. Hier zijn allerlei functies in terug te vinden zoals de tv-hoek, een haard, de eethoek en de hoge keukenkasten wand. Op deze manier wordt de ruimte opgedeeld in verschillende gedeeltes en toch blijft het ruimtelijk en tegelijkertijd gezellig aanvoelen.

© 2020 - 2024 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved

bottom of page