top of page

2022 - 2023

Woonhuis
WEESPERSLUIS

"Warm Naturals"

Voor deze riante nieuwbouwwoning te Weespersluis heb ik het ontwerp van de volledige woning mogen maken. Naast het ontwerp ga ik ook aan de slag om het ontwerp te realiseren. Aangezien het om een nieuwbouwwoning gaat kost dit altijd iets meer tijd, maar dat is juist perfect! Dan heb je alle tijd om het proces in werking te zetten en op alle details in te gaan. 

De wens bij deze woning was om de relatief 'standaard' nieuwbouw-indeling niet standaard aan te laten voelen, zonder grote ingrepen als wanden verplaatsen e.d. Hierom is er gekeken naar prachtige maatwerkoplossingen en grote gebaren.

Het interieur mocht een combi worden van een lichte basis met een aantal donkere elementen die juist mochten opvallen. De lichte basis zorgt voor het ruimtelijke gevoel in de woning, terwijl de donkere elementen juist zorgen voor meer knusheid en warmte. Hierin is ook de stijl van beide bewoners in meegenomen en op die manier één geheel geworden.

De bewoners vinden het mooi als er wordt gespeeld met licht, zowel met daglicht als met kunstlicht. Hier is dus extra rekening mee gehouden in de vormentaal en belichting van de woning.

© 2020 - 2024 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved

bottom of page