top of page

Geselecteerde

PROJECTEN

2023

Villa BAVEL

Concept: "Nature's Pride"

Voor deze royale villa is een ontwerp gemaakt van de begane grond en de master bedroom.  Er is rekening gehouden met het exterieur van de woning zodat interieur en exterieur in elkaar overvloeien.

N8_Bavel_24010319.jpg
KAY_1747-2_edited.jpg

2021 - 2023

Woonhuis DEVENTER

Concept: "Sensibility"

Voor deze nieuwbouwwoning te Deventer heb ik een ontwerp mogen maken van de begane grond. Dit ontwerp moest vooral minimalistisch en rustig zijn: geen drukke hoekjes of aanwezige printjes. Rust, symmetrie en balans zijn de belangrijkste waarden bij dit ontwerp. Door het gebruik van ronde vormen oogt de ruimte een stuk zachter en meer in balans, dan als je alleen maar rechte hoekige vormen zou gebruiken. 

2022 - 2023

Woonhuis ROTTERDAM

Concept: "Earthly Energy"

Voor dit woonhuis in Rotterdam heb ik een plan mogen maken voor de volledige woning. De bewoners komen niet uit Nederland, dus daarom vonden ze het fijn dat ik ze kon begeleiden met de realisatie. Deze woning heeft vier verdiepingen en over deze vier verdiepingen zijn de verschillende functies verdeeld. Op de begane grond is een grote hal gecreëerd met een royale garderobekast en aangrenzende washoek. Ook is er een werk-/gastenkamer te vinden op deze verdieping. 

N8_Rotterdam_23122817.jpg
ninetyeightinterior_deventer_23031021-3.jpg

2021 - 2023

Woonhuis DEVENTER

Concept: "Calm Minimalism"

De klant had als wens om een rustige thuishaven met zo min mogelijk afleidingen te creëren. Het moest zo strak en rustig mogelijk zijn, zonder dat het te eenvoudig werd. Er is hierom gekozen voor een wand- en plafondafwerking van kalkverf. De vloer is voorzien van een strakke grote tegelvloer.  Dit sluit perfect aan bij het kalkverf en is daarnaast ook nog eens ontzettend onderhoudsvriendelijk met kinderen in huis. Al met al een minimalistisch ontwerp, waar toch wat spannende elementen aan zijn toegevoegd.

2021

Woonhuis CASTRICUM

Concept: "Soft Serene"

Bij dit project ging het om de verbouwing van een bestaande woning in Castricum. Deze woning is inmiddels volledig verbouwd naar de wensen van de nieuwe bewoners. ​​Er is gelet op de juiste verhoudingen die passen bij de ruimte en architectuur. Op die manier is het huis in balans en vormt het een rustig en warm geheel. Door met grote elementen te spelen benadruk je de lange wanden en de hoogtes. Dit doorbreekt het geheel, zonder dat het zijn ruimtelijkheid verliest. Deze elementen zijn zo ontworpen dat het vooral uniek is en echt alleen past bij deze woning.

Interieurontwerp woonhuis Castricum
Ninetyeight_Utrecht_220919_08.jpg

2021 - 2022

Woonhuis UTRECHT

Concept: "Bold Move"

Bij deze klassieke jaren 30 woning uit Utrecht zijn de klassieke elementen uit deze periode het uitgangspunt geweest. Er moest een combinatie gemaakt worden tussen klassieke elementen met een moderne touch. Het blad van de keuken was erg belangrijk voor de eigenaren​. Dit mocht dan ook best gewaagd zijn. De kleuren van het blad zijn terug te vinden in het ontwerp als rustige basis.

2021

Stadswoning AMSTERDAM

Concept: "Classic meets Modern"

In augustus 2021 werd ik benaderd door Head-Boards om mee te kijken met het ontwerp van deze eethoek. Na een aantal leuke gesprekken is dit het uiteindelijke ontwerp geworden. Alle wanden in deze hoek hebben een behang met een subtiel patroon en glans gekregen. De unieke vorm van de ruimte wordt extra benadrukt door de eetbank ook in deze vorm te realiseren. Op deze manier benut je daarnaast alle ruimte die je hebt. De ovale tafel zorgt ervoor dat er genoeg ruimte overblijft om via alle zijdes op de bank te schuiven. 

Interieurontwerp stadswoning Amsterdam
NINETY EIGHT _ visual 3.jpg

Ontwerp 2023 / realisatie 2024

Woonhuis DEVENTER

Voor deze nieuwbouwwoning in Deventer heb ik 3D visualisaties mogen maken. Vanuit de klant lagen er al ideeën op de plank, alleen deze ideeën moesten nog uitgewerkt worden en hier en daar aangevuld worden om de woning af te maken. Op deze manier kon snel bepaald worden of dit plan naar wens was.

Ontwerp 2023 / realisatie 2023

Woonhuis UTRECHT

Concept: "Bravery Blue"

Voor een nieuw project in Utrecht heb ik een plan mogen maken voor de begane grond. Hierbij moest rekening gehouden worden met een aantal vaste gegevens: denk aan het behouden van de huidige keuken en ombouw haard/tv. Er is gekeken om meer eenheid en harmonie te creëren.

Woonkamer 1.jpg
Eethoek RGB.jpg

Ontwerp 2022 / realisatie 2023

Appartement ALMERE

Concept: "Black Impact"

Voor dit prachtige nieuwbouw appartement in Almere Duin heb ik een ontwerp mogen maken van de hal, woonkamer, keuken, eethoek, master bedroom en logeer-/werkkamer.  Er is meegedacht met zowel het bedenken van een ontwerpplan, als de uitvoering ervan. De uitvoering wordt gedaan in samenwerking met de bewoner.

Ontwerp 2022 / realisatie 2023

Villa ALMERE

Concept: "Sophisticated & Clean"

Voor deze nieuwbouw villa in Almere heb ik een ontwerp voor de master bedroom mogen maken. Ook heb ik een kleur- en materiaalplan mogen maken van de begane grond. Daarnaast is er meegedacht met het lichtplan. In het ontwerp is er 'a glimpse of dark red' terug te vinden.

Keuken 1 RGB.jpg

Ontwerp 2022 / realisatie 2023

Villa MUIDEN

Concept: "Once in a Blue Moon"

Voor deze nieuwbouw villa in Muiden heb ik een vrijwel compleet plan mogen maken van de begane grond, overloop en slaapkamers. De architectuur van de woning verwijst naar een houten schuur “Barn-style”. Deze uitstraling is ook naar binnen doorgetrokken om een echte eenheid te creëren. In de woning is er als accentkleur gekozen voor blauw. Dit is de 'blauwe' draad door de woning.

Ontwerp 2022 / realisatie 2023

Appartement UTRECHT

Concept: "In a Nutshell"

Voor een monumentaal appartement in Utrecht ben ik gevraagd om voor de renovatie een compleet plan uit te werken. Er is een ontwerp gemaakt voor het drielaags appartement met daarbij de begeleiding om dit plan om te zetten naar realisatie. Bij deze opdracht was het van belang om de authentieke elementen de aandacht te geven die het verdient.

Woonkamer 1 RGB.jpg
Master bedroom 1.jpg

Ontwerp / realisatie 2022

Villa BEDUM

Concept: "Cut the Mustard"

Voor deze nieuwbouw villa te Bedum ben ik benaderd om het ontwerp voor de begane grond, master bedroom en kinderkamers te maken. Hierbij was de keuken al uitgekozen en ook was het lichtplan al gemaakt. Er moest dus vooral worden gekeken naar de invulling van deze ruimtes. Dit moest in samenhang zijn met de eerder uitgekozen onderdelen. Het doel was om een echte eenheid te creëren.

Ontwerp 2022 / realisatie 2023

Woonhuis WEESPERSLUIS

Concept: "Warm Naturals"

Voor deze riante nieuwbouwwoning te Weespersluis heb ik het ontwerp van de volledige woning mogen maken. Naast het ontwerp ga ik ook aan de slag om het ontwerp te realiseren. Aangezien het om een nieuwbouwwoning gaat kost dit altijd iets meer tijd, maar dat is juist perfect! Dan heb je alle tijd om het proces in werking te zetten en op alle details in te gaan. 

Badkamer 1 [RGB].jpg
Stadsvilla Deventer

Ontwerp 2022 / realisatie 2023

Stadsvilla DEVENTER

Concept: "Luxurious Bronze"

Voor deze prachtige nieuwbouw stadsvilla te Deventer heb ik het ontwerp voor de begane grond mogen maken. Deze woning is heel ruim opgezet en daardoor hebben we verschillende hoekjes gecreëerd om deze ruimte wat te doorbreken. De bewoners wilden heel graag een woning die strak, chic, rustig en abstract oogt. 

Ontwerp 2021 / realisatie 2022 

Villa HOUTEN

Concept: "Peaceful Contrast"

Een prachtige royale nieuwbouwwoning te Houten waar ik mijn steentje aan mochten bijdragen. Bij dit project is er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte door middel van verschillend maatwerk meubilair. Op deze manier blijft de ruimtelijkheid behouden. Lichte kleuren in contrast met warme donkere tinten zorgen voor deze ruimtelijkheid en tegelijkertijd voor warmte en knusheid.

Woonkamer 2 [RGB].jpg
Keuken 1.png

Ontwerp 2021 / realisatie 2022 

Villa RUCPHEN

Concept: "Brutal Balance"

Voor deze nieuwbouw villa in Rucphen heb ik een compleet interieurontwerp mogen maken, inclusief technisch tekenwerk.  Er is een combinatie gemaakt van natuurlijke ruwe materialen en kleuren, samen met rust en eenvoud. Door het gebruik van deze rijke materialen en kleuren ontstaat er een fijne welkome sfeer. Symmetrie was erg van belang bij dit project.

Ontwerp 2021 / realisatie 2022 

Woonhuis WORMERVEER

Concept: "Chic Noir"

Een nieuwe woning die nog heel basic was ingericht van binnen, zo kun je deze woning het beste omschrijven. De eigenaren hadden de basis van de woning al helemaal voorzien, alleen de inrichting en sfeer moest er nog ingebracht worden. Door warme materialen toe te passen op de wanden en in het meubilair steekt het mooi af met de lichte tegelvloer. Op deze manier is er sfeer en gezelligheid in de woning te vinden en vormt het een geheel. Het maatwerk meubilair zorgt voor de luxe en rijke finishing touch.

Woonhuis Wormerveer
Eethoek 1.jpg

Ontwerp 2021 / realisatie 2022 

Woonhuis UTRECHT

Concept: "Soft Warmth"

Dit project betreft een nieuwbouwwoning in Utrecht. De architectuur van deze woning doet erg veel denken aan een woning uit de jaren 30. Er is daarom gekozen voor verschillende details in het interieur die te herleiden zijn naar de jaren 30, zodat het huis zowel van binnen als van buiten één geheel zou worden. Dit heeft zich vertaald in elementen zoals sierlijsten op de wand in de woonkamer, binnendeuren en andere afwerkingen. ​

De vraag aan mij was voornamelijk om meer sfeer en een unieker interieur te ontwerpen die past bij de stijl van de woning en geen standaard nieuwbouwstijl is. Huiselijkheid en gezelligheid stonden voorop.

Ontwerp 2021 / realisatie 2022 

Woonhuis AMSTERDAM

Concept: "Tiny Luxury"

Dit project betreft een bestaande woning in Amsterdam. De bewoners hebben het huis in de basis al helemaal aangepakt. Alle muren waren al strak gestuct en gewit. Vanaf het moment dat de bewoners het huis introkken merkten ze dat ze sfeer en gezelligheid misten. ​Ik heb voor meer warmte en symmetrie gezorgd in de woning. De woning bestaat uit een schuine wand en een vloerverhoging in het midden van de ruimte. Hierdoor was het een uitdaging om alles uit de ruimte te halen zonder dat het gevoel van rust, ruimtelijkheid en symmetrie verdwijnt. ​

Woonhuis Amsterdam
Woonhuis Hendrik-Ido-Ambacht

2021

Woonhuis HENDRIK-IDO-AMBACHT

Bij deze opdracht ging het om een nieuwbouwhuis die werd opgeleverd in mei 2021. Hierbij ging het voornamelijk om de indeling, sfeerbepaling en een grote maatwerk kast waar de televisie en opbergruimte in verwerkt moest worden. In dit ontwerp is er gekozen voor een modulaire bank die in allerlei opstellingen in de ruimte geplaatst kan worden.

Ontwerp 2021 / realisatie 2022 

Woonhuis WADDINXVEEN

Concept: "Warm Welcome"

Bij dit project ging het om een nieuwbouwwoning in Waddinxveen. Deze woning wordt eind 2022 gerealiseerd, hierdoor heb ik alles in de woning naar wens van de klant kunnen aanpassen. 

Voor deze woning heb ik de volledige begane grond mogen ontwerpen. Deze opdracht heb ik toegewezen gekregen, aangezien de klant het lastig vond om de ruimte optimaal te benutten en alles eruit te halen wat erin zit. Het is relatief gezien niet een hele grote woning, dus er moesten slimme oplossingen bedacht worden om zo de ruimte optimaal te kunnen benutten. 

Woonkamer 2.png
Woonkamer 1.png

Ontwerp 2021 / realisatie 2022 

Loft "Machinefabriek"
DEVENTER

Concept: "RAW Luxury"

De voormalige machinefabriek Zandhuis & Zwart te Deventer krijgt een nieuwe bestemming: er komen verschillende woningen in. Voor één van deze loft woningen mocht ik een interieurontwerp maken. Het wordt volledig casco opgeleverd, wat inhoudt dat alles nog te bepalen is. Dat geeft veel mogelijkheden.

2021

Woonhuis ENSCHEDE

Bij dit project ging het om een nieuwbouwhuis in Enschede. Voor de oplevering ben ik ingeschakeld om mee te denken met het interieur voor de begane grond. Ik ben ingeschakeld door de bewoners omdat zij het erg lastig vonden om er een mooi kloppend geheel van te maken.​ De wens vanuit de opdrachtgevers was om er een rustig fijn huis van te maken. Een plek wat sereniteit uitstraalt, noch warmte en gezelligheid. 

Woonhuis Enschede
Watertoren Soest

2021

Watertoren SOEST

Dit is één van de meest uitdagende projecten geweest tot nu toe. Het ging hierbij om een interieurontwerp voor de Watertoren van Soest. Deze watertoren is een aantal jaar geleden door de vorige bewoners al verbouwd tot woning. Deze bewoners hadden de watertoren een jaar geleden doorverkocht aan onze opdrachtgevers. Een unieke locatie met een uniek pand vraagt om een uniek en bijzonder interieur. ​Er mocht gewerkt worden met grote gebaren, prints en kleur.

2020

Woonhuis BAARN

Het ontwerp voor deze rijtjeswoning in Baarn is volledig vanaf de basis opgebouwd. De meubels die meegenomen waren mochten compleet vervangen worden, waardoor er veel mogelijk was in dit woonhuis. De wens vanuit de opdrachtgever was om een fijn thuis te creëren waar hij zich kan ontspannen na een lange werkdag. Daarnaast moest er genoeg plek aanwezig zijn voor familieleden die regelmatig op bezoek komen.​

Woonhuis Baarn

© 2020 - 2024 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved

bottom of page