top of page

2022 - 2023

Stadsvilla
DEVENTER

"Luxurious Bronze"

Voor deze prachtige nieuwbouw stadsvilla te Deventer heb ik het ontwerp voor de begane grond mogen maken. Deze woning is heel ruim opgezet en daardoor hebben we verschillende hoekjes gecreëerd om deze ruimte wat te doorbreken en zo gezelliger te maken. De bewoners wilden heel graag een woning die strak, chic, rustig en abstract oogt.

 

Er moest slim gebruik worden gemaakt van het lijnenspel van de woning. Er is dus extra rekening gehouden met de zichtlijnen, daar is nadruk op gelegd.

Het accent in dit ontwerp is brons. Dit is in de hele woning te zien, het is terug te leiden naar de conceptnaam. Om het rustige geheel wat spannender te maken is er gebruik gemaakt van licht eikenhout. Door hout toe te toe te passen wordt de sfeer direct ook wat warmer en gezelliger. De rijke materialen en maatwerk meubels zorgen voor de gewenste chique uitstraling.

De zithoek in het midden van de woonkamer is het centrale punt en deze krijgt extra aandacht door de grote doorkijkhaard die hier bedacht is, dit is de eye-catcher van de woning.

© 2020 - 2024 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved

bottom of page