Villa
BEDUM

PAKKET "Interieurontwerp op maat"

2022

"Cut the Mustard"

Voor deze nieuwbouw villa te Bedum ben ik benaderd om het ontwerp voor de begane grond en master bedroom te maken. Hierbij was de keuken al uitgekozen en ook was het lichtplan al gemaakt. Er moest dus vooral worden gekeken naar de invulling van de hal, eethoek, woonkamer en master bedroom. Dit moest dus in samenhang zijn met de eerder uitgekozen onderdelen. Er moest een echte eenheid ontstaan.

 

Er is zowel een 2D, als 3D uitwerking gemaakt en ook is er een complete shoppinglist en afwerkstaat aangeleverd. Op die manier kan de realisatie door de bewoners zelf worden uitgevoerd. Daarbij hebben ze dus een houvast en kunnen ze zelf gerichter aan de slag.

In het ontwerp mocht gespeeld worden met kleur, zolang het maar rustig oogt zonder dat het te saai wordt. Alle-wanden-grijs is niet wat de bewoners voor ogen hadden en dit hebben we dan ook als basisprincipe aangehouden. Kunst was hierbij ook niet geheel onbelangrijk en dit moest dan ook terugkomen in de ruimtes.

Er is voor dit ontwerp gekozen voor warme donkergroene wanden met de accenten op okergeel. Dit is terug te zien in de accessoires en stoffering van de zitmeubelen. Door het gebruik van donkerbruin warm hout en ook meerdere stoffen zoals lederen wandbekleding, vormt het een warm en sfeervol geheel. Vrijwel alle stalen elementen zijn zwart gepoedercoat. Dit zorgt voor meer speling en dieptewerking in de ruimte.

© 2020 - 2022 by NINETY EIGHT Interior Design. All rights reserved